Over Ons

Passie, samenwerking en ambitie als basis voor succes

Als BenKom Group bieden we de kennis, ervaring en middelen die nodig zijn om ondernemingen te laten groeien en bloeien. We bouwen aan langdurige en win-win relaties, waarbij we elkaar versterken en samenwerken aan het realiseren van een succesvolle toekomst in de horecawereld.

Onze kernwaarden van gastvrijheid, empathie, eerlijkheid, familiegevoel, ondersteuning, empowerment en inclusiviteit staan centraal in elke samenwerking.

BenKom Group in de media

Onze ambitie

Bij BenKom Group geloven we in de kracht van samenwerking en onderlinge ondersteuning. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kansen en manieren om dromen te verwezenlijken, voor de groep en voor ambitieuze ondernemers.

Met onze ervaring, expertise en ambitie zijn wij klaar om samen de horeca wereld te revolutioneren.

Missie

Onze missie is om medewerkers te inspireren, ondersteunen en in staat te stellen hun ambities te verwezenlijken. Dit doen wij door het bevorderen van samenwerking, innovatie en duurzaam succes.

Wij zetten ons vol passie in voor de transformatie van locaties. Bij BenKom Group ligt de focus op kwaliteit boven kwantiteit, wat resulteert in een superieure ervaring voor onze klanten en een langdurige impact op de markt.

Visie

Onze visie is om een inspirerend en betrouwbare partner te zijn die bekend staat om zijn kwaliteit, innovatie en samenwerking.

Wij streven ernaar om een toonaangevend merk te worden in de ontwikkeling van duurzame en succesvolle horecaconcepten. Wij transformeren (leegstaande) panden en veelbelovende zaken tot bruisende horecagelegenheden.

Door onze samenwerking met ondernemers, investeerders en talentvolle professionals, bouwen we aan een sterke gemeenschap die zich richt op gezamenlijke groei en die inspireert door haar innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Onze locaties

BenKom Group is ontstaan uit de samenwerking van gepassioneerde ondernemers met diverse achtergronden in horeca en vastgoed. Gezamenlijk hebben zij één doel: het creëren van unieke en succesvolle zaken en het transformeren en verbeteren van bijzondere locaties, als groep en in samenwerking met gepassioneerde ondernemers.

11 BAR & KITCHEN

BENKOM HQ

Fortweg 2A, Hoofddorp

WESTERVILLA

BOETIEKHOTEL, RESTAURANT & EVENTS

Haarlemmerweg 369, Amsterdam

11 Bar & Kitchen

Marktplein 11, Hoofddorp

RESTAURANT MOYÀ

Kruisweg 1007, Hoofddorp

Hotel Twenty-Three

HOTEL, RESTAURANT, EVENTS

Kruisweg 1007, Hoofddorp

Restaurant 25

PIZZA, PASTA, POLLO & GELATO

Marktplein 25, Hoofddorp

Market99

TAPAS SHARE CONCEPT

Kruisweg 995, Hoofddorp

Nando

The italian Bistro

Haarlemmerweg 369, Amsterdam